Afbeelding
BAS Selectie Fotopagina/Gert Drent

Vooruitblik voetbal: BAS hoopt Stroe te kunnen passeren

Sport

BIDDINGHUIZEN ā€“ Derdeklasser BAS speelt zaterdagmiddag een thuiswedstrijd tegen middenmoter Stroe. Op de ranglijst is het verschil slechts Ć©Ć©n punt en mede daarom telt voor beide teams niets anders dan een zege.

BAS kan al weken lang beschikken over een complete selectie. Er wordt steeds beter gevoetbald, al resulteert dat op de ranglijst nog niet in hele grote sprongen voorwaarts. Na negen wedstrijden staan de Biddinghuizenaren op een tiende plaats, waardoor men nog altijd naar beneden moet kijken. Het gat naar de middenmoot is echter bijzonder klein.

Drent spreekt

Middenvelder Tom Drent zegt op de website van BAS het volgende. ā€œDe eerste periode begon wat moeizaam, maar nu wordt het veldspel steeds beter. De laatste drie wedstrijden waren ook onze beste. Verdedigend was het heel sterk en daarbij hebben we ook nog eens goed voetbal laten zien.ā€

Tegenstander Stroe staat op een zevende positie en heeft slechts Ć©Ć©n punt meer verzameld dan BAS. Afgelopen weekend won de formatie met liefst 5-1 van hekkensluiter EFC ā€™58, dus ook bij Stroe zal het gevoel goed zijn. De wedstrijd tussen BAS en Stroe begint zaterdagmiddag om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Wedemeijer.

Volledig programma

14.30 uur asv Dronten - DOVO

14.30 uur BAS ā€“ Stroe

14.30 uur Reaal Dronten ā€“ ā€™s Heerenbroek

15.00 uur Swift ā€™64 ā€“ Zalk

Afbeelding
In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 21 uur geleden
Afsluiting van de Hanzeweg in 2021.
Wat is er woensdag te doen? Zwemmen, Olbro, avond over afsluiting Hanzeweg 22 uur geleden
Barry Hoogezand (VVD)
VVD stelt vragen over AZC Dronten: "Hoeveel overlast is er?" 22 uur geleden