Afbeelding

Zwaar bevochten overwinning voor ASVD/Solana

Sport

ASVD/Solana toog vrijdagavond richting Vaassen met welgeteld 5 man, dus zonder wissels! De koppen werden bij elkaar gestoken en de tactiek was: achterin dicht houden en met counters proberen de tegenstander stuk te spelen.

Dat resulteerde meteen effect. ASVD/Solana moest de bal laten aan Vaassen, maar scoorde snel in de counter. Helaas kwam Jeffrey tijdens een duel verkeerd uit en had daarna last van zijn lies. De drontenaren hielden hun hart vast met de wetenschap geen wisselsspelers mee te hebben.
Gelukkig kon Jeffrey door, maar Vaassen was niet van plan mee te werken aan het plannetje van ASVD/Solana, ze combineren vlug en probeerden zo de Drontenaren moe te spelen. Een goede aanval en een wat gelukkig aangeraakt schot leidde de 2-1 voorsprong voor Vaassen in.

Toch bleven de Drontenaren rustig, over en weer waren er kansen, waarvan ASVD/Solana er een aantal jammerlijk om zeep hielp. Uiteindelijk bleken bij Dronten Jeffrey en Kevin het vizier aardig op scherp te hebben en zo liep de stand naar 3-3.

Hierna een vrije trap op rand cirkel, die door Anko werd binnengeschoten: 3-4 en gelijk hierna verspeelde een man van Vaassen knullig de bal, waardoor Remco vrije doortocht had, hij faalde niet: 3-5. Vaassen gaf niet op en bleef goed combineren en werd ook gevaarlijk met schoten uit de tweede lijn, maar Elpie wist de ballen er met de voet uit te houden!
Toch wist Vaassen terug te komen tot 5-4, waarna er nog een bal van de lijn werd gered door Anko. De spanning nam toe en net toen het er op leek, dat Vaassen zou gaan doordrukken, was het Jeffrey die ASVD/Solana weer wat lucht gaf: 4-6. Vlak voor tijd toch weer een schot wat houdbaar leek, maar toch tegen de touwen ging, waarna een aantal hete minuten volgden! Op karakter en doorzettingsvermogen hield ASVD/Solana stand, een hele knappe overwinning: 5-6!

Maandag treed ASVD/Solana om 21:00 uur aan tegen de trotse koploper FC Almelo!

Het UWV-kantoor in Almere.
Aantal WW-uitkeringen daalt in maart, maar is nog wel hoger dan vorig jaar 9 uur geleden
De Aldi in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er vrijdag te doen? Winkelactie voedselbank, prinses Belle, lezing filosoof 9 uur geleden
In De Meerpaal kan niet meer worden gestemd.
Verkiezingen: Niet meer stemmen in De Meerpaal, de Reaal-kantine en De Hoeksteen 10 uur geleden