Afbeelding

ASVD/Solana vernedert koploper

Sport

ASVD/Solana kreeg vanavond FC Almelo op bezoek, de trotse koploper in de eerste klasse. Van die status bleek maar weinig vanavond.

ASVD/Solana kwam flitsend uit de startblokken en het waren Kevin, Jeffrey en Danny die gelijk lieten zien, dat er vandaag weinig te halen viel in Dronten. Binnen 5 minuten stond het al 3-0!

FC Almelo wist niet wat het overkwam en probeerde door 'hoog' druk te zetten nog wat te forceren, maar ASVD/Solana strafte deze tactiek hard af en liep snel uit. Een kleine onoplettendheid zorgde even voor een opleving bij de oosterlingen, maar na de 5-1 ging ASVD/Solana door en binnen 20 seconden na de rust scoorde Jeffrey de 6-1.

Hier en daar werd het wat onvriendelijk, maar ASVD/Solana liet zich niet van de wijs brengen en bouwde de voorsprong rustig uit, daarbij geholpen door de sterk keepende Stefan van Elp!

Na 6 goals van Jeffrey van de Brakel, 4 van Kevin Dijkstra, 2 van Danny Mol en nog goals van Mark Benning en Anko van Leeuwen bleef de teller steken op 14-4!

Een heerlijk overwinning en met vertrouwen wordt uitgekeken naar de uitwedstrijd tegen SK Turkuaz uit Schalkhaar. Volgende week woensdag mag ASVD/Solana de rit naar Schalkhaar aanvangen!