Alieke Leenders met haar paard Flevo ALL
Alieke Leenders met haar paard Flevo ALL Flevoruiters

Coriné van Zanten van de Flevoruiters wint eerste prijs bij springen in Wezep

Sport

DRONTEN - Coriné van Zanten was met zijn paard Extra Vaillant succesvol bij een wedstrijd in Wezep. In de klasse Z sprong deze combinatie een foutloos basisparcours en ook in de barrage bleven zij foutloos. Dit gebeurde in de snelste tijd en dat leverde de eerste prijs op.

Vrijdag en zaterdag werden bij de Flevoruiters op eigen bodem de eerste dressuurselectie voor paarden van deze winter verreden. De wedstrijdcommissie organiseerde deze selectiewedstrijden voor de klasse B, M1 en M2.

Alieke Leenders kwam met haar twee paarden in Dronten de ring in. In de klasse M1 won zij met haar paard Utha in de klasse M1 met 191,5 punten de vijfde prijs. Met haar paard Flevo ALL maakte zij in de klasse M2 haar debuut en met 195 punten wonnen zij de derde prijs.

Sanne Geschiere

Ook voor Sanne Geschiere was er in Dronten een super debuut met haar nieuwe paard dat ze pas vier weken heeft. In de klasse B won Sanne met Wednesday van de Brouwerhoeve met 187 punten de derde prijs.

Renate van Ittersum moest voor haar selectiewedstrijd naar Hulshorst. In de klasse L2 won deze combinatie met 188,5 punten de vijfde prijs

Uitslagen Flevoruiters

Wedstrijd op zaterdag 12 november in Dronten
Sanne Geschiere - paard Wednesday van de Brouwershoeve - dressuur klasse B - 3de prijs
Alieke Leenders - paard Utha - dressuur klasse M1 - 5de prijs
Alieke Leenders - paard Flevo ALL - dressuur klasse M2 - 3de prijs

Wedstrijd op zaterdag 12 november in Hulshorst
Renate van Ittersum - paard Giovanni - dressuur klasse L2 - 5de prijs

Wedstrijd op zaterdag 12 november in Wezep
Corné van Zanten - paard Extra Vaillant - springen klasse Z - 1ste prijs