Afbeelding
©maartenheijenk.nl (archieffoto)

Sinterklaas komt zaterdag om vier uur aan bij de Kaai in Biddinghuizen

Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Sinterklaas komt met zijn Pieten zaterdagmiddag om vier uur aan in Biddinghuizen. Kinderen en hun ouders zijn uitgenodigd om de Sint verwelkomen aan de Kaai.??

Maris Sonores en Ina onthalen de goedheiligman met het spelen en zingen van sinterklaasliedjes. Willem Feiken heet de Sint welkom namens Dorspbelangen Biddinghuizen, waarna de stoet naar achter Maris Sonores aan naar het Plein gaat.??

De route gaat via Havenkant, Waterkant, Wendakker, Kopakker, Cultuursingel, Fruithof en Weidehof naar het Plein. ,,We vragen iedereen om niet regelrecht naar het Plein te gaan maar mee te lopen met de optocht’’, aldus de organiserende stichting De IJsvogel.

Wensshow

Op het plein is vervolgens de Biddinghuizen Wensshow. Tijdens deze show komt een aantal wensen van kinderen uit. Kinderen kunnen hun wensen insturen via de facebookpagina van De IJsvogel. ??

DJ Obed zorgt voor de muziek tijdens de show en samen met de pieten kan er gedanst en gesprongen worden. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar het Koetshuis.

??Verkeershinder

?Tijdens de Sinterklaasintocht is er sprake van verkeershinder. De Havenweg en Havenkant worden vanaf 15.30 uur afgesloten voor doorgaand verkeer. Bewoners kunnen wel hun woning bereiken.

Het UWV-kantoor in Almere.
Aantal WW-uitkeringen daalt in maart, maar is nog wel hoger dan vorig jaar 6 uur geleden
De Aldi in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er vrijdag te doen? Winkelactie voedselbank, prinses Belle, lezing filosoof 7 uur geleden
In De Meerpaal kan niet meer worden gestemd.
Verkiezingen: Niet meer stemmen in De Meerpaal, de Reaal-kantine en De Hoeksteen 7 uur geleden