Rob van Koningshoven
Rob van Koningshoven eigen foto

Alcedo Makelaardij in Biddinghuizen hanteert lagere tarieven dan NVM

Partnerbijdrages

BIDDINGHUIZEN - Rob van Koningshoven is in oktober in Biddinghuizen van start gegaan met makelaardij Alcedo. Het bedrijf zegt tarieven te hanteren, die een stuk lager liggen dan de gebruikelijke NVM-tarieven.

De makelaardij heeft geen kantoor en werkt vanuit huis. ,,Dat bespaart een hoop overheadkosten’’, zo motiveert Van Koningshoven de tarieven.

Dienstverlening

Hij voegt eraan toe dat dit niet ten koste gaat van de dienstverlening: ,,Integendeel. Ik ken bijvoorbeeld geen kantoortijden, waardoor bezichtigingen op letterlijk alle dagen van het jaar en ieder gewenst moment van de dag mogelijk zijn. Bovendien ben ik altijd goed bereikbaar en zijn de communicatielijnen kort.’’

,,Naast bemiddeling bij verkoop, biedt Alcedo Makelaardij nog een aantal aantrekkelijke extra services, zoals goedkope energie, vastgoed beheerpakketten en gratis verhuizing van nutsvoorzieningen, tv- en internetabonnementen’’, aldus de nieuwe makelaar.

IJsvogel

De naam Alcedo komt van de latijnse naam Alcedo atthis, wat de officiële naam van de ijsvogel is. De ijsvogel is het symbool van diverse organisaties in Biddinghuizen.