Afbeelding

20 jaar De Zevensprong

Algemeen

Wat begon in november 1996 aan de Vierlander in Dronten-West met 16 kinderen in een noodgebouw is nu, 20 jaar later, een florerende en bruisende school in een mooi en modern gebouw waar 485 kinderen elke dag hun best doen om zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen.

Begin 2000 werd het huidige schoolgebouw in gebruik genomen. De enorm snelle groei van de wijk deed de school ook snel uit haar voegen barsten. Tussen 2006 en 2013 zat de bovenbouw met 7 groepen in een dependance nabij de oude CAH.

In januari 2013 kwamen alle kinderen gelukkig weer bij elkaar aan het Beursplein. Dat het team weinig verloop kent is ook een teken dat het fijn werken is op de Zevensprong.

Scholing van teamleden, specialismen ontwikkelen voor zorg- en plusgroepen, ICT toepassingen op de voet volgen en straks kunnen implementeren om ook klaar te zijn voor het onderwijs van de toekomst maken de school helemaal van deze tijd.

De kinderen hebben zich op deze feestdag prima vermaakt met gezelschapspelletjes. Traktaties kwamen van de ouders in de vorm van taarten en pannenkoeken en vielen zeer in de smaak. Kortom; een heel gezellige dag waar iedereen volop van heeft genoten.

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 15 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 16 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 16 uur geleden