Thim Verhoeven
Thim Verhoeven ©maartenheijenk.nl

Reaal Dronten en Swift '64 maken allebei geen fout

DRONTEN/SWIFTERBANT - In de vierde klasse C maakten Reaal Dronten en Swift '64 zaterdag allebei geen fout. Reaal won met 1-4 bij hekkensluiter EZC '84, terwijl Swift te sterk was voor HTC. Door twee goals van Thim Verhoeven werd het 0-2.

Het waren op voorhand wedstrijden die gewonnen moesten worden en dat bleek ook. Reaal had weinig moeite met EZC '84, al bleef het wel lang spannend. Jeffrey van den Brakel opende in de eerste helft de score en maakte in de tweede helft ook de 0-2. Toch kwam EZC even daarna terug in de wedstrijd en leek het nog spannend te worden. Leek, want via Danny Mol en Kevin Valk werd de buit al rap veiliggesteld.

Tweemaal Verhoeven

Ook voor Swift '64 was het een prettig middagje. Via Thim Verhoeven nam het al snel een voorsprong en die gaf de ploeg nooit meer uit handen. Een minuut of tien na de rust was Verhoeven ook goed voor de 0-2 en daarmee haalde Swift de punten binnen. Zwolsche Boys won zaterdag ook en zo bleef alles in 4C zoals het was. Swift koploper, Reaal en Boys de achtervolgers.