Het e-mailadres op de contactpagina van de gemeente Dronten.
Het e-mailadres op de contactpagina van de gemeente Dronten. Screenshot

Onderzoekers kunnen geen e-mailadres vinden op website gemeente Dronten

Gemeente

DRONTEN - Wie op de website van de gemeente Dronten de zoekopdracht ā€˜e-mailadresā€™ intikt, wordt keurig verwezen naar de contactpagina. De onderzoekers van de website ā€˜Wij Verdienen Beterā€™ konden dat e-mailadres echter niet vinden. De VVD stelde daar gisteravond vragen over.

ā€˜Wij Verdienen Beterā€™ had geconcludeerd dat de gemeente Dronten slecht bereikbaar is. Wethouder Van Bergen zei in een reactie dat het e-mailadres wel degelijk op de site staat.

,,Maar je zou verwachten dat het onder homepage of onder openingstijden en contact staatā€™ā€™, reageerde Irene Korting, ,,Het lijkt me een kleine moeite om daar het e-mailadres even te vermelden.ā€™ā€™

Vraagtekens

De wethouder deed de toezegging dat er gekeken gaat worden naar een betere bereikbaarheid. Tegelijkertijd plaatste hij zijn vraagtekens bij de onderzoeksmethode van ā€˜Wij Verdienen Beterā€™.

Volgens de website was bijvoorbeeld ook een vraag aan de gemeente niet beantwoord, maar volgens de wethouder was dit wĆØl gebeurd en zelfs binnen een dag.

Afbeelding
In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 5 uur geleden
Afsluiting van de Hanzeweg in 2021.
Wat is er woensdag te doen? Zwemmen, Olbro, avond over afsluiting Hanzeweg 6 uur geleden
Barry Hoogezand (VVD)
VVD stelt vragen over AZC Dronten: "Hoeveel overlast is er?" 6 uur geleden