Opbrengst actie Serious Dorpsfestival Biddinghuizen deels naar diaconie

Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - De helft van de opbrengst van het Serious Dorpsfestival in Biddinghuizen gaat dit jaar naar de werkgroep diaconie van de Protestantse Gemeente Biddinghuizen. De rest is bedoeld voor de actie 3FM Serious Request.

3FM zet zich in het glazen huis in voor het Rode Kruis. In Biddinghuizen wil de organisatie zich op 16 en 17 december daarnaast inzetten voor stille nood in het eigen dorp: ,,Omdat de diaconie helpt waar geen helpers zijn. Waarbij het niet uitmaakt of dorpsgenoten wel of niet lid zijn van een kerk, wel of niet gelovig zijn.’’

Het Koetshuis

Net als vorig jaar wil de organisatie van Serious Dorpsfestival met zoveel mogelijk dorpsgenoten in actie komen. Er zijn verschillende activiteiten in dorpshuis Het Koetshuis.

Dj’s zorgen voor live muziek, er is een looptraining, spinning marathon, stamppottenbuffet, spijker slaan, kerstballet voor kleuters, jamsessie van Biddinghuizen United (video), knutselen en meer. Bij alle activiteiten wordt een financiële bijdrage gevraagd voor de goede doelen.