Mark Veldman
Mark Veldman ©maartenheijenk.nl

Swift '64 profiteert optimaal van nieuw puntenverlies Zwolsche Boys

SWIFTERBANT - Swift '64 heeft zaterdagmiddag uitstekende zaken gedaan. Zelf won het simpel met 3-0 van Noord Veluwe Boys, terwijl concurrent Zwolsche Boys onderuit ging tegen HTC. Daardoor verstevigde Swift de koppositie.

Het was voor Swift geen moeilijke onderneming, al had het wel een vrije trap nodig om op voorsprong te komen. Specialist Mark Veldman stond achter de bal en hij schoot keurig raak. Het publiek zag voor de rust ook nog een wereldgoal van Tom Roskam. Vanaf randje zestien lobte hij de bal heerlijk over de doelman: 2-0.

Geen problemen

Ook in de tweede helft bleef Swift uit de problemen en hield het wederom het eigen doel schoon. Daarnaast maakte Roskam ook zijn tweede van de middag, waarmee hij de eindstand bepaalde op 3-0.