Alzheimer Café neemt u mee op weg naar de feestdagen

Algemeen

De feestdagen in december zijn voor velen van ons bijzondere dagen, die gepaard gaan met veel herinneringen uit het verleden. Zo ook voor Alzheimer patiënten. Maar hoe ervaren zij die dagen en hoe wordt erop gereageerd? Jan Otte, geestelijk verzorger Coloriet op de PG-afdeling van de Regenboog neemt u mee op weg naar de feestdagen. Jaap Kodde verzorgt deze avond voor muzikale ondersteuning. Op woensdag 14 december tijdens de avond van het Alzheimer Café Dronten gaat Jan Otte hier verder op in. U bent welkom vanaf 19.00 uur in de Meerpaal in Dronten.

Elke 2e woensdagavond van de maand kunt u vanaf 19.00 uur binnenlopen bij het Alzheimer Café Dronten in de Meerpaal (gele zaal). De start van de caféavond is om 19.30 uur en duurt tot ca. 21.30 uur. Koffie en thee en toegang zijn geheel gratis.

Meer informatie kunt u krijgen via telefoonnummer 06-16098754 bij Katja Oerlemans, op de site van Alzheimer Nederland via www.alzheimer-nederland.nl of via onze eigen site : www.alzheimercafedronten.nl

Eén-op-één gesprekken.
Alleen selecte groep inwoners krijgt alsnog één-op-één gesprek over deal De Regt de regt 22 uur geleden
Bewoners gaven hun mening over de nieuwe appartementen.
OFW en aannemer sluiten samen met huurders de bouw van MFC Swifterbant af 22 uur geleden
Het UWV-kantoor in Almere.
Aantal WW-uitkeringen daalt in maart, maar is nog wel hoger dan vorig jaar 23 uur geleden