Gemeente Dronten wijst vier plekken aan voor nachtvissers met tentje

Sport

DRONTEN - De gemeente Dronten heeft het kamperen aan de waterkant voor nachtvissers verboden, omdat bewoners hadden gezegd dat ze er overlast van ondervonden. Om de hengelsporters toch tegemoet te komen, hebben B en W nu vier plaatsen aangewezen, waar vissers hun tentjes mogen opslaan.

De vier locaties zijn uitgekozen in overleg met de Hengelsportvereniging Lelystad/Dronten. Daarbij is gekeken naar visstekken op ruime afstand van woningen of andere bebouwingen. In de regels heeft de gemeente vastgesteld dat er geen grote of opvallende tenten langs de waterkant geplaatst mogen worden.

De vier locaties

  1. Dronten-west, langs de Lage Vaart aan de noordwestelijke kant, aan weerszijden van de Gildepenningdreef, tegenover de sportvelden.?
  2. Dronten-West langs de westelijke oever van de Lage Vaart op het bedrijventerrein Business Zone Delta oost ten noorden van de Hanzelijn (achter gemeentewerf De Reest).?
  3. Dronten-Noord langs het einde van de insteekhaven respectievelijk langs Handelsweg-Noord.?
  4. Dronten-Noord langs het einde van de insteekhaven respectievelijk Handelsweg-Zuid en het eerste deel langs de Nijverheidsweg.
Het UWV-kantoor in Almere.
Aantal WW-uitkeringen daalt in maart, maar is nog wel hoger dan vorig jaar 12 uur geleden
De Aldi in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er vrijdag te doen? Winkelactie voedselbank, prinses Belle, lezing filosoof 12 uur geleden
In De Meerpaal kan niet meer worden gestemd.
Verkiezingen: Niet meer stemmen in De Meerpaal, de Reaal-kantine en De Hoeksteen 13 uur geleden