Tom Roskam wacht nog steeds op zijn honderdste competitietreffer.
Tom Roskam wacht nog steeds op zijn honderdste competitietreffer. ©maartenheijenk.nl

Swift '64 komt niet verder dan gelijkspel tegen Nunspeet 2

SWIFTERBANT - Het is Swift '64 dinsdagavond niet gelukt om te winnen van het tweede elftal van Nunspeet. De vierdeklasser maakte via Thim Verhoeven en Tom Roskam nog wel een 0-2 achterstand goed, maar kwam uiteindelijk niet verder dan 2-2.

Voor de rust had Swift veelal de bal, alleen lukte het niet om Nunspeet echt het vuur aan de schenen te leggen. Kansen werden amper gecreëerd, terwijl Nunspeet dat wel voor elkaar kreeg. Sterker nog, de bezoekers namen een 0-2 voorsprong.

Na de rust lukte het Swift toch nog om de zaak te keren. Thim Verhoeven kopte de aansluitingstreffer binnen en vanaf de strafschopstip was Tom Roskam goed voor het produceren van de eindstand: 2-2.