ASVD/Solana herstelt zich, maar speelt gelijk

ASVD/Solana moest zich vanavond revancheren voor de twee nederlagen die het team leed. Tegenstander was WSV, dat onderaan staat en vorige week haar eerste overwinning behaalde.

ASVD/Solana had besloten de gelederen gesloten te houden en van daaruit te hopen op snelle counters. Dit resulteerde al snel in de 1-0 van Kevin. ASVD/Solana behield de rust en leek uit te gaan lopen, maar vanuit het niets werd het toch 1-1. ASVD/Solana bleek niet van zijn stuk en vanaf de aftrap was het Kevin die een aanval opzette en afrondde: 2-1!

Helaas bleef deze voorsprong niet lang staan en WSV uit Apeldoorn zette even aan en scoorde meteen 2x.....Ook nu behield ASVD/Solana de rust in haar spel, wachtte rustig af en Jeffrey wist de gelijkmaker aan te tekenen. Helaas bleef ASVD/Solana achter de feiten aanlopen en na de 3-4 viel ook keeper Stefan van Elp uit. Met een voetballende keeper wist ASVD/Solana wel de druk op te voeren, maar net na de 4-4 kreeg WSV de ruimte om een aanval op te zetten en de 4-5 aan te tekenen.

Met de moed der wanhoop ging ASVD/Solana toch nog voor het punt, Jeffrey scoorde en de Drontenaren gingen voor het onmogelijke. Net toen Kevin de bal veroverde inpasste op Mark, die vrij voor de goal stond, floot de scheidsrechter af. Dat Mark de bal scoorde deed er helaas niet meer toe.

Met uiteindelijk toch een hele nare nasmaak zochten de Drontenaren de kleedkamer op en lijkt het, dat een plek bij de beste drie er niet meer in zit!

Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 17 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 17 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 18 uur geleden