Beachclub Nu
Beachclub Nu ©maartenheijenk.nl

Inloopmiddag over werk aan de Spijkweg bij Beachclub Nu

Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - De provincie Flevoland houdt op donderdag 2 februari van vier tot zes uur een inloopmiddag over de werkzaamheden aan de Spijkweg. Tussen 6 en 31 maart krijgt het deel tussen de Elburgerweg tot het Cerespark van Walibi nieuw asfalt.

In 2015 heeft de provincie nieuw asfalt aangebracht op de Spijkweg van de rotonde bij de Bremerbergweg tot aan de rotonde bij Walibi. Het aansluitende deel wordt in twee delen uitgevoerd: in fase 1 (ongeveer 1,5 week) brengt de provincie nieuw asfalt aan tussen de Elburgerweg en het Spijkpad (Rivièra camping) en is dit gedeelte afgesloten; In fase 2 is de Spijkweg dicht vanaf het Spijkpad tot het Cerespark.

Extra linksaf-vak

Ter hoogte van de Enkweg legt de provincie een nieuw linksaf-vak aan, zodat het verkeer op de Spijkweg beter doorstroomt bij grote evenementen. Bezoekers, die linksaf willen naar de kiss-and-rite plek van het evenemententerrein staan zo het doorgaande verkeer niet in de weg.

Kleine zoogdieren kunnen straks onder de Spijkweg door via een faunatunnel. Via een raster langs de Spijkweg (tussen Walibi en de Enkweg) worden deze dieren naar deze tunnel geleid.

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 8 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 8 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 9 uur geleden