ASVD/Solana pakt eindelijk weer drie punten

ASVD/Solana nam het vanavon tegen Robur et Velocitas uit Apeldoorn. Met een aantal zieken en enkele spelers die andere verplichtingen hadden, leek het een lastige avond te worden voor de Drontenaren.
Nick Willems werd ingevlogen van asv Dronten 1 en een aantal spelers, die rust nodig hadden, trokken toch de kicksen aan.

ASVD/Solana startte afwachtend en liet de behendige gasten uit Apeldoorn komen, de vraag leek gelijk of dit een verstandig idee was, want Stefan van Elp moest gelijk optreden, maar deed dit gelukkig met verve.
Een vrije trap op Apeldoornse helft werd afgelegd en met een punter, was het Kevin die ASVD/Solana aan de leiding bracht: 1-0!

Even leek Robur van slag, maar ze herpakten zich en lieten snel zien ook aardig uit de voeten te kunnen met de bal, de 1-1 en de 1-2 vielen snel achter elkaar. Dronten liet zich niet uit het veld slaan, ging verder waar het vorige week geeindigd was en probeerde heel gestaag weer richting Apeldoorns doel op te rukken.
Na de uitstekende gelijkmaker, was het Tim, die vlak voor rust de een schot loste, waar de keeper zich op verkeek: 3-2 was de ruststand.

Gelijk na de aftrap nam Robur het heft weer in handen en manoevreerde heel handig door de Dronter verdediging, de aanvaller van Apeldoorn kreeg teveel ruimte om te schieten en schoot binnen: 3-3. Gelukkig was Kevin zeer scherp en na zijn goal, schoot het bij de keeper in de hamstring, hij kon niet verder.

ASVD/Solana profiteerde gelijk, met afwachtend spel en snelle counters, Tim rondde af, na een prachtige pass van Roland en Nick wist met een wippertje zijn tweede doelpunt te maken! 6-3!

Ook Roland deelde in de vreugde met een goal na een goed teruggelegde bal en na nog een tegengoal was het slotakkoord voor Kevin!

Een heerlijke avond, met goed voetbal en een tegenstander, die het Dronten lastig leek te gaan maken, maar uiteindelijk geen schijn van kans had.

Vrijdag 10 februari reist ASVD/Solana af naar Holten om het op te nemen tegen nr. 2 Blauw-Wit en maandag 13 februari is de volgende thuiswedstrijd tegen Helios uit Deventer: 21:00 uur aanvang.

Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 14 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 14 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 15 uur geleden