27 exposanten hebben zich aangemeld voor De Netwerkvloer in Dronten

Partnerbijdrages

DRONTEN - De Netwerkvloer houdt op dinsdag 28 maart een beurs in De Meerpaal in Dronten. Volgens een overzicht op de website van de organisatie hebben zich tot nu toe al 27 standhouders aangemeld.

,,De Netwerkvloer creëert samen met exposanten, bezoekers en zakenrelaties een groot zakenplatform waar ondernemers gebruik van kunnen maken door nieuwe contacten te leggen en leads te genereren’’, aldus het bedrijf, ,,Dit doen wij op verschillende locaties in Nederland.’’

Hard werken

Initiatiefneemster Yvon Moossdorff: ,,Netwerken is hard werken: scherp blijven, pitchen, maar ook elkaar doorverwijzen en aanbevelen.’’ Samen met trainer Nanno Busker en haar team zorgt zij ervoor dat ondernemers klaargestoomd worden voor de dag. Dit doen zij op een exposantenavond door middel van een training en diverse kennismakingssessies.

Onderdelen van de dag in De Meerpaal zijn een netwerktraining, kennismakingssessies voor ondernemers, online ondersteuning, een beurs, een lunch en diner. Exposanten betalen een bedrag variërend van 3- tot 800 euro.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 14 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 14 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 14 uur geleden