VIDEO | Trainer Schuurman over NSC - Asv Dronten: ,,Bedroevend slecht’’

DRONTEN - Binnen de minuut kopte NSC vanmiddag in de wedstrijd door laks uitverdedigen van Asv Dronten op de lat. De Drontenaren kregen daarna enkele kansen, maar konden geen moment aanspraak maken op de eerste overwinning van het seizoen. Na een 0-0 ruststand werd het 3-0.

Asv Dronten speelde slap en goede combinaties waren op de vingers van één hand te tellen. Toch bleef het tot aan de rust 0-0. Toen het eveneens tegen degradatie vechtende NSC in de 51ste minuut via Eyup Terlemez de 1-0 scoorde, was het gebeurd bij Asv Dronten. Via Tom de Ridder (75ste minuut) en Nico van den Borm (87ste minuut) werd het 3-0.