Afbeelding

eerste Worship & Holy Spirit avond

maandag 20 februari 2017 0:00

Op Zondag 26 februari vindt de eerste "Worship & Holy Spirit" avond plaats in gebouw van Shekinah, de Roef 1 te Dronten. Voor de zomer zullen er in totaal 3 avonden gehouden worden.

We houden deze interkerkelijke avonden om God te aanbidden, Hij heeft Zijn Heilige Geest gegven zodat wij mensen in contact met Hem kunnen komen.

Stel, je bent christen maar ervaart God niet in jouw leven, dan kun je het vergelijken met het volgende voorbeeld. Je bent van van bijv. Micheal Jackson. Je kent al zijn nummers en hebt alle boeken over hem gelezen, maar je heb geen relatie met hem. Je kent hem niet echt.

Nu zijn wij geen fan van Michael Jackson, maar van Jezus. En het mooie is dat Hij nog veel meer fan van jou is en Hij wil niets liever dan jou ontmeoten en contact met jou hebben.

Mocht je jezelf nou afvragen, hoe dan? Dan dagen wij jou uit om naar deze avond te komen. We starten om 19.30 uur (inloop/koffie vanaf 19.15 uur) De aanbidding wordt verzorgd door Emo Rahajaan uit Zwolle. spreker is voorganger van de Grace Family Church Jarno van Dijk.

Meer informatie bij Falko Lodewijk (0634618450) of Adriaan Geschiere (0651671447)