Afbeelding

De wondere wereld van dementie

Algemeen

Het is helaas niet mogelijk dementie te voorkomen of te genezen. Wel is gebleken dat mentale en fysieke activiteiten het proces kunnen vertragen. Belangrijk is hier zo vroeg mogelijk mee te beginnen en niet een afwachtende houding aan te nemen. Met name het uitbreiden van de sociale kontakten is van belang. Deze kunnen ondersteunend zijn in het lange traject.

Op woensdag 8 maart tijdens de avond van het Alzheimer Café Dronten gaat Geertje Verheijen- Stam, initiatiefneemster van het Odensehuis Flevoland, hier verder op in. U bent welkom vanaf 19.00 uur in de Meerpaal in Dronten.

Elke 2e woensdagavond van de maand kunt u vanaf 19.00 uur binnenlopen bij het Alzheimer Café Dronten in de Meerpaal (gele zaal). De start van de caféavond is om 19.30 uur en duurt tot ca. 21.30 uur. Koffie en thee en toegang zijn geheel gratis.

Meer informatie kunt u krijgen via telefoonnummer 06-16098754 bij Katja Oerlemans, op de site van Alzheimer Nederland via www.alzheimer-nederland.nl of via onze eigen site : www.alzheimercafedronten.nl

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 6 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 6 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 7 uur geleden