Afbeelding
Atlantis

Handbaltoernooi voor basisscholen uit Dronten op drie middagen in ’t Dok

Sport

DRONTEN - Handbalvereniging Atlantis Dronten houdt de komende maand voor de elfde keer haar Pim Amsterdamtoernooi voor alle Drontense leerlingen van groep 8 (eventueel 7) van de basisscholen. De poulewedstrijden zijn op de woensdagmiddagen 15 en 22 maart in sporthal ’t Dok en de finale is op vrijdagmiddag 24 maart.

Per woensdag is een aantal scholen uitgenodigd met teams in de jongens- en meisjespoules. Er zijn ruim twintig scholen in de gemeente Dronten aangeschreven om mee te doen. De uiteindelijke winnaars van de finale mogen meedoen aan de regiofinales in mei.

Meetrainen

Nieuw is dat alle leerlingen uitgenodigd zijn om vanaf de voorjaarsvakantie elke dinsdagmiddag mee te komen trainen, om zo goed geoefend aan het toernooi te beginnen. Deze trainingen zijn om vijf uur in gymzaal de Beurs.

,,Ieder jaar zien wij weer veel talentvolle kinderen die kennis maken met onze geweldige sport’’, vertelt Carola Plasschaert van handbalvereniging Atlantis. De club hoopt op een succesvol en sportief toernooi en nodigt belangstellenden uit kom te komen kijken.

Informatie: www.hvatlantis.nl.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 10 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 11 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 11 uur geleden