Met DeDrontenaar.nl gratis naar voorstelling van LOS Muziektheater in De Meerpaal

Cultuur

DRONTEN - De vier meiden van LOS Muziektheater keren op zaterdag 4 maart om 20.15 uur terug naar De Meerpaal. In hun vierde voorstelling ‘Vast’ draait alles om volwassen worden. DeDrontenaar.nl geeft twee gratis kaarten voor deze voorstelling weg.

Wat moet u doen?

DeDrontenaar.nl verloot de vrijkaarten onder de lezers die een reactie plaatsen onder ons Facebook-bericht over de voorstelling of die het bericht leuk vinden. Doe dit vóór dinsdag 28 februari.

LOS Muziektheater

De meiden van LOS vonden elkaar op de opleiding muziektheater van het ArtEZ conservatorium in Arnhem. Tijdens hun studie speelden ze al regelmatig op de meest uiteenlopende gelegenheden. In 2006, na hun allereerste optreden samen, besloten ze verder te gaan als LOS Muziektheater.

Drie jaar later werd de eerste stap richting het theater gezet met deelname aan cabaretfestivals. Sinds 2010 reizen ze het land door met hun eigen voorstellingen.

Voorstelling 'Vast'

Over hun voorstelling ‘Vast’ schrijven de vier meiden: ,,Het is tijd om volwassen te worden. We zijn nu rond de 30 en staan voor belangrijke keuzes. Vastigheid is een droom en een nachtmerrie tegelijk. Terwijl we ons staande proberen te houden op onze hoge hakken, vallen we van de ene in de andere komische en herkenbare situatie.’’

,,Dat deze voorstelling van LOS weer bomvol hilariteit, muzikaliteit en fysieke uitspattingen zit, dat staat wel Vast’’, aldus De Meerpaal.

De meiden van LOS Muziektheater

  • Femke Vernij
  • Charlotte Waardenburg
  • Kim de Fuijk
  • Dookje Engelhard
Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 9 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 10 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 10 uur geleden