Afbeelding

ASVD/Solana laat kans op aansluiting liggen

Sport

ASVD/Solana mocht het gisteren opnemen tegen hoogvlieger Helios uit Deventer. De voortekenen waren niet goed. Danny en Jeffrey moesten al voortijdig afhaken en een paar uur voor de wedstrijd moest ook medetopsorer Kevin afhaken door ziekte.

Toch gingen de drontenaren vol goede moed de wedstrijd tegemoet, wetende, dat bij winst de aanlsuiting bij de top in het verschiet lag.
ASVD/Solana begon geconcentreerd aan de wedstrijd en kreeg gelijk een aantal goede kansen, maar hoe de Drontenaren met de kansen omsprongen, was symptomatisch voor de wedstrijd.
Waar het ASVD telkens net niet lukte, waren de mannen uit Deventer bij de eerste de beste uitbraak gelijk doeltreffend. Toen ASVD/Solana slordiger werd en de ballen te snel inleverde op gevaarlijke plekken, was Helios genadeloos en liep zo uit naar 3-0. Ondanks dat de Drontenaren nog goede kansen kregen, liep men de hele wedstrijd achter de feiten aan en werkte ook het gebrek aan wissels niet mee.

Mark en Tim wisten nog wat terug te doen, maar deze goals waren slechts voor de statistieken. Het lijkt er nu op, dat ASVD/Solana genoegen moet gaan nemen met een plek in de subtop van de 1e klasse en haar pijlen volledig op de KNVB beker moet gaan richten!

Over anderhalve week speelt ASVD/Solana tegen Vaassen 1. Dit gebeurt op maandag 6 maart om 21:00 uur

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 7 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 8 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 8 uur geleden