Lokale en landelijke kopstukken van D66 op het Meerpaalplein.
Lokale en landelijke kopstukken van D66 op het Meerpaalplein. D66

Bezoek van D66 aan het centrum van Dronten levert leuke gesprekken op

Algemeen

DRONTEN - Fractie en bestuur van D66 Dronten kijken met tevredenheid terug op het bezoek van de D66-campagnebus aan Dronten. De campagne leverde volgens de afdeling leuke gesprekken op in het centrum en op de weekmarkt.

Toen de bus vanmiddag het Meerpaalplein kwam oprijden, was de lokale afdeling van D66 al een aantal uurtjes bezig met flyeren. Een delegatie uit de bus onder leiding van Tweede Kamerlid Kees Verhoeven deed het daarna nog even dunnetjes over.

,,Een poging van Kees Verhoeven om de partijloze en toevallig passerende burgemeester lid te maken mislukte’’, aldus de partij, ,,De D66 kandidaten waren aangenaam verrast door de vele en vooral leuke gesprekken die hun campagne in het winkelcentrum opleverde.’’

Ontvangst in De Meerpaal

Het deel van de D66-mensen dat niet ging flyeren, ging op werkbezoek in De Meerpaal. Daar werden ze ontvangen door directeur Anke Weeda en volgde een rondgang langs onder andere het jeugd- en jongerenwerk, het seniorenpopkoor Sweet Sixty en de vrijwilligers vacaturebank Matchpoint.

,,De D66-delegatie was diep onder de indruk van de veelzijdigheid en betrokkenheid van De Meerpaal’’, aldus de lokale afdeling, die politiek geïnteresseerden oproept om morgenavond (donderdag 2 maart) naar De Meerpaal te komen voor het Politiek Café.

Tweede Kamerverkiezingen

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 16 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 16 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 17 uur geleden