Afbeelding
©maartenheijenk.nl

Column PVV | Nederland weer van ons!

Algemeen

Lijst 3
PVV

De ongekozen Brusselse elite verzint elke keer weer wat nieuws waar onder andere Flevolandse agrariërs last van ondervinden in hun bedrijfsvoering. Nederland is koploper op agrarisch gebied en dat moet zo blijven.

Ook de Haagse elite negeert de Nederlandse burger. Het raadgevend referendum over Oekraïne leverde een nee op. Maar VVD, PvdA, D66 en GL hebben maling aan de Nederlandse kiezer. Daarom kiest de PVV voor een bindend referendum.

Onze westerse vrijheid, normen en waarden zijn de afgelopen jaren verkwanseld door het kabinet en de zogenaamde oppositiepartijen. Criminele asielhoppers hebben vrij spel. Nederland heeft Gelukszoekers en Asieleisers met een islamitische achtergrond binnengehaald en verblijfsvergunningen gegeven.

Gevolg: toename van geweld in en buiten de opvang, meer bijstandsgerechtigden, meer moskeeën en meer Nederlanders die zich een vreemde voelen in eigen land. En dan wil het wereldvreemde bestuur in Dronten nog meer opvang.

De Nederlandse belastingbetaler draait daar weer voor op. Nederland moet weer een veilig land worden en met uw stem op de PVV is Nederland weer van ons. Daar gaat de PVV voor.

Bianca Boutkan
Dronten
PVV statenlid Flevoland

Columns Tweede Kamerverkiezingen

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 13 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 14 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 14 uur geleden