Zorgplein Dronten aan de Hanzweg 18.
Zorgplein Dronten aan de Hanzweg 18.

Zorgplein Dronten aan de Hanzeweg houdt open huis op zondag 9 april

Algemeen

DRONTEN - Zorgplein Dronten houdt een open huis op zondagmiddag 9 april vanaf Ć©Ć©n uur. De middag wordt feestelijk geopend door wethouder Peter van Bergen met de opening van het nieuwe indoor kunstgrasveld. Het bedrijf is gevestigd aan de Hanzeweg 18 in Dronten.

Zorgplein Dronten houdt zich bezig met begeleiding en behandeling van kinderen met psychosociale klachten en gedragsproblemen. Tijdens de open dag zijn er verschillende mini-sessies waarbij kinderen (en ouders) kunnen kennismaken met psychomotorische therapie, creatieve therapie en muziektherapie.

Informatiemarkt

Er is een informatiemarkt waar bezoekers terecht kunnen met vragen over dagbesteding, therapie, deeltijdbehandeling en kortdurend verblijf. ,,Een inkijkje in ons unieke preventieprogramma, waarbij kinderen met opkomende problemen al binnen twee weken kunnen startenā€™ā€™, aldus directeur Sijbren van der Lijn.

Er zijn tijdens het open huis ook activiteiten als een poffertjeskraam, spelactiviteiten, springkussen, gratis schmink, geiten en ezels aaien en paardrijden.

Afbeelding
In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 6 uur geleden
Afsluiting van de Hanzeweg in 2021.
Wat is er woensdag te doen? Zwemmen, Olbro, avond over afsluiting Hanzeweg 6 uur geleden
Barry Hoogezand (VVD)
VVD stelt vragen over AZC Dronten: "Hoeveel overlast is er?" 7 uur geleden