Lifestylebeurs in de Open Hof.
Lifestylebeurs in de Open Hof. Ā©maartenheijenk.nl

Tientallen standhouders tijdens lifestylebeurs van Bewust Dronten

Partnerbijdrages

DRONTEN - Bewust Dronten houdt op zaterdag 18 maart voor de vierde keer haar lifestylebeurs in de Open Hof. De beurs is geopend van 11 tot 16 uur en bestaat uit een keur aan standhouders.

Er zijn op de beurs tal van standhouders op het gebied van gezondheid, bewustwording, welzijn en duurzaamheid. Zij verzorgen workshops, vragen aandacht voor cursussen en verkopen artikelen. Bezoekers kunnen een kleine gezondheidscheck laten doen of hand- en voetmassages en energetische behandelingen ondergaan.

Kennismaken met ondernemers

,,Op deze beurs maakt u kennis met ondernemers uit Dronten, Swifterbant en Biddinghuizenā€™ā€™, aldus initiatiefnemer Conny Gemke, ,,U kunt praten met professionals die alles weten over voeding of over sporten als aikido en qi qong.ā€™ā€™

,,Daarnaast kunt op de beurs terecht voor een lekker massage. Ook vindt u stands met kruidenthee, tassen, sieraden en andere leuke dingen.ā€™ā€™

Welzijn

Bewust Dronten heeft dit jaar ook weer initiatieven op het gebied van welzijn uitgenodigd om zich te presenteren, zoals Itā€™s Kringloop en het tassen-en naaiatelier. Ook Autifun, een ontmoetingsplaats voor autistische jongeren, is van de partij, evenals het inloophuis Odensehuis voor mensen met lichte dementie en alzheimer.