Asv Dronten speelt eerste overwinning van het seizoen bij elkaar

DRONTEN - Asv Dronten heeft het zaterdagavond toch voor elkaar gekregen: winnen in de hoofdklasse. De Drontenaren waren op eigen terrein met liefst 3-0 te sterk voor provinciegenoot Flevo Boys.

De ploeg van trainer Raymond Schuurman had het wel lastig tegen de Emmeloorders, zeker in helft één. Daarin lukte het toch om op voorsprong te komen, aangezien Rik Breemhaar de openingstreffer tegen de touwen kopte. De 1-0 bleef in stand tot de rust, waarna asv Dronten verder afstand nam.

Nog twee goals

In de tweede helft bleef het spannend, tot een kwartier voor tijd. Niek Telgen produceerde de 2-0 en daarmee nam de thuisploeg een voorschot op de eerste overwinning van het seizoen. Om aan alle twijfels een einde te maken nam Ricardo Talu ook nog de 3-0 voor zijn rekening en daarmee was het feest compleet.