Afbeelding
Musical Biddinghuizen

Evy Lassche dichtbij selectiedag voor koffermeisje RTL

Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Met nog twee dagen te gaan staat Evy Lassche uit Biddinghuizen dichtbij de bovenste zesentwintig vrouwen die kans maken één van de nieuwe koffermeisjes te worden voor het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht van RTL. Als het Evy lukt uiterlijk vrijdag in de top 26 te komen, gaat ze direct een ronde verder naar de selectiedag..

Evy Lassche (23) is geen onbekende in Biddinghuizen. In de musical Morgenland, die in 2013 vanuit Biddinghuizen werd georganiseerd en zes keer werd uitgevoerd in De Meerpaal, speelde ze 'Bente Pedersen' en zong ze als sopraan. Van musical naar koffermeisje lijkt een groot verschil, maar dat ziet Evy anders: "Vanuit mijn studie uitvoerend musicalartiest heb ik geleerd hoe leuk ik het vind om mensen te entertainen en om te presenteren. Dus toen deze actie voorbij kwam en ik er vier keer in werd getagd op Facebook dacht ik 'ik doe het gewoon, eens kijken hoever ik kom'". Op dit moment staat Lassche op 563 stemmen, slechts acht stemmen onder de top 26.

Koffermeisje

Het spel "Op zoek naar een nieuw koffermeisje" werd gestart op 14 augustus en loopt tot en met aanstaande vrijdag 25 augustus, 23.00 uur. In het spel gaat de Nationale Postcodeloterij op zoek naar een meisje dat voor de duur van minimaal één tv-seizoen (met ingang van de voorjaarsserie 2018) deel gaat uitmaken van het koffermeisjes-ensemble van het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht. Iedere deelnemer heeft hierbij op koffermeisje.nl een eigen profiel met presentatiefilmpje, en iedere deelnemer probeert stemmen te werven om zo kans te maken de selectiedag te halen.

Selectiedag

Aan het einde van de actieperiode worden de 26 deelnemers met de meeste stemmen uitgenodigd om deel te nemen aan de selectiedag op 30 augustus. Op de selectiedag kiest een vakjury onder leiding van Lucia Marthas (algemeen directeur LMIPA) 5 deelnemers uit die ieder één keer mogen fungeren als koffermeisje in een aflevering van Postcode Loterij Miljoenenjacht, uit te zenden in de periode september/oktober 2017.

Stemmen

Uiteraard roept Evy iedereen uit Biddinghuizen op, op haar te stemmen. "Het lijkt mij ook super leuk om Biddinghuizen nog meer in beeld te krijgen, zodat ze het niet alleen kennen van de festivals en het attractiepark, maar ook van de mensen die er wonen", vertelt Evy.

Stemmen kan via de deelnemerspagina van Evy Lassche: koffermeisje.postcodeloterij.nl. Let op: als je stemt via e-mail, dan krijg je een bevestigingsmail. Deze moet je wel bevestigen anders telt de stem niet. Stemmen kan nog tot en met aanstaande vrijdag, 23.00 uur. "Je mag stemmen met alle e-mailadressen die je hebt, dus ik hoop dat mijn dorpsgenoten me zoveel mogelijk willen steunen", besluit Evy.

Bron: BHZNet.nl

Het UWV-kantoor in Almere.
Aantal WW-uitkeringen daalt in maart, maar is nog wel hoger dan vorig jaar 7 uur geleden
De Aldi in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er vrijdag te doen? Winkelactie voedselbank, prinses Belle, lezing filosoof 8 uur geleden
In De Meerpaal kan niet meer worden gestemd.
Verkiezingen: Niet meer stemmen in De Meerpaal, de Reaal-kantine en De Hoeksteen 8 uur geleden