Afbeelding
©maartenheijenk.nl

Walibi laat zich in Biddinghuizen inspireren door grote steden en festivals

Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Walibi Holland vaart de komende jaren een nieuwe koers. Zelf omschrijft het pretpark het als het ‘Festivalization project’. De afgelopen week zijn de eerste werkzaamheden gestart voor een nieuwe uitstraling, waarbij Walibi zich laat inspireren door de stijl van verschillende grote steden en festivals.

De komende jaren wordt iedere winter een gedeelte van het park onder handen genomen. Deze winter wordt er gewerkt aan de ‘mainstreet'. Het gebied achter de hoofdingang wordt gethematiseerd aan de hand van de nieuw ontwikkelde stijl.

Londen, New York en Tokyo

Directrice Marscha van Till: „We hebben ons laten inspireren door urban stijlen van verschillende grote steden als Londen, New York en Tokyo en vooral festivals.” Het betekent dat Walibi afstapt van de thematisering, zoals die wordt toegepast bij de traditionele attractieparken.

Bij enkele verbouwingen loopt Walibi alvast vooruit op de nieuwe uitstraling. Zo wordt ‘Friar Tucks’ deze winter al verbouwd tot een nieuw kip- en roti restaurant. Voor de winter van 2018 staat de verdere Festivalization van het huidige 'Sherwood Forest' op de planning.

Het UWV-kantoor in Almere.
Aantal WW-uitkeringen daalt in maart, maar is nog wel hoger dan vorig jaar 12 uur geleden
De Aldi in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er vrijdag te doen? Winkelactie voedselbank, prinses Belle, lezing filosoof 12 uur geleden
In De Meerpaal kan niet meer worden gestemd.
Verkiezingen: Niet meer stemmen in De Meerpaal, de Reaal-kantine en De Hoeksteen 13 uur geleden