Afbeelding
Walibi Holland

Walibi opent nieuwe achtbaan: „Verwachtingen ruimschoots overtroffen” (6 foto's)

Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Untamed, de nieuwe achtbaan van Walibi Holland, is gisteren onder grote belangstelling geopend. Ruim 200 nationale en internationale genodigden, bestaande uit pers, relaties, ‘influencers’ en pretparkfans, waren getuige van de officiële start.

Het moment werd vergezeld van vuurwerk en entertainment, waarna alle gasten een eerste rit in ‘Untamed’ maakten. Sinds gistermiddag drie uur is de ‘hybride achtbaan’ ook voor andere gasten geopend.

Unieke achtbaan

„Het unieke aan de achtbaan is dat deze gebouwd is op de houten constructie van zijn voorganger, Robin Hood”, aldus Walibi in een persbericht, „Untamed heeft echter een stalen track, die er in combinatie met het hout voor zorgt dat de achtbaan het label ‘hybrid coaster’ mag dragen. De constructie maakte het mogelijk om een compleet ander baanverloop te creëren, iets wat de gasten in hun eerste ritje gelijk hebben ervaren.”

Directeur Mascha van Till: „We zijn hier als Walibi Holland natuurlijk al jaren mee bezig. Nu is dan ein-de-lijk het moment waar we met zijn allen naartoe gewerkt hebben. En wat is-ie fantastisch… Untamed heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen!”

Afbeelding
 De officiële opening
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 16 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 16 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 17 uur geleden