Pieter van de Poll
Pieter van de Poll eigen foto

Pieter van de Poll gebruikt lotgetal bij opvoeding: „Dat wordt nog steeds compleet genegeerd”

Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Pieter van de Poll uit Biddinghuizen noemt zichzelf ‘fulltime numeroloog’. Hij is ervan overtuigd, dat de geboortedatum de levensmissie van een persoon bepaalt. Recent verscheen van zijn hand het boek ‘Numerologisch Kompas van jouw Kind’.

De numerologie gaat er van uit dat ieder getal zijn eigen unieke trilling heeft. Van de Poll telt de dag, maand en het jaar van de geboortedatum bij elkaar op. Die optelling leidt tot iemands ‘lotgetal’.

Voor de inwoner van Biddinghuizen is numerologie iets heel tastbaars: „Ieders lotgetal staat vast als opdracht in dit leven. In de geboortegetallen is jouw geestelijke bagage weergegeven.”

Karaktereigenschappen

Van de Poll vindt dat ouders zich bij de opvoeding van hun kinderen moeten focussen op de geboortegetallen, omdat deze inzicht zouden geven in de karaktereigenschappen. Hij stelt dat ouders te veel hun eigen karakter willen overhevelden naar hun kind.

„In het lotgetal worden aanwijzingen beschreven hoe een kind wil worden opgevoed. Maar dat wordt nog steeds compleet door alle ouders genegeerd. De opvoedingsmethodes lopen ongeveer 25 jaar achter.”

Problemen voorkomen

Pieter van de Poll hoopt dat ouders het behulp van zijn boek vanaf de geboorte het karakter van hun kinderen gaan honoreren: „Hiermee voorkom je later heel veel problemen, bijvoorbeeld in de pubertijd; problemen die ontstaan door de verschillen in de karaktereigenschappen tussen ouders en kind.”

In zijn ‘numerologisch kompas’ geeft Pieter van de Poll informatie aan ouders over het lezen van het lotgetal: „Door je verkregen inzicht ben je in staat de levensvragen van jouw kind te beantwoorden en het kind beter te begeleiden in zijn ontwikkeling.”

Kompas

  • Titel: Numerologisch Kompas voor jouw kind
  • Auteur: Pieter H. C. van de Poll
  • Uitgeverij: Farmerman Publishing
  • Pagina's: 88 - full color - z/w
  • Uitvoering: paperback 148 x 210 mm
  • Prijs: € 17,00
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 1 uur geleden
Gemeenteraad Dronten.
Wat is er donderdag te doen? Avond over dementie, gemeenteraad Dronten 1 uur geleden
Windplan Groen
84% van de meldingen bij Windplan Groen gaat over geluidshinder 2 uur geleden