Joop de Jager
Joop de Jager eigen foto

Joop de Jager volgt Willem Feiken op als dorpsvoorzitter in Biddinghuizen

Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Zonder coronavirus had het bestuur van Dorpsbelangen Biddinghuizen op woensdag 1 april tijdens de voorjaarsvergadering Joop de Jager voorgedragen als voorzitter en opvolger van Willem Feiken. Het bestuur heeft nu besloten De Jager alvast te benoemen tot vice-voorzitter. Hij neemt per direct de taken van Feiken over.

Willem Feiken moest na zes statutair de voorzittershamer overdragen. Het bestuur hoopt nu eind mei of begin juni een ledenvergadering te kunnen leggen. Dan moet het bestuursbesluit worden bekrachtigd.

Bijzondere tijd

Willem Feiken: ,,Deze bijzondere tijd, vraagt om bijzondere oplossingen. Dit leek ons als bestuur een prima tussenstap. Joop loopt al een paar maanden mee en is al redelijk ingewerkt. Bovendien vraagt mijn werk mede door de corornacrisis extra veel aandacht. Dat betekent dat ik minder tijd heb voor Dorpsbelangen. We zijn blij het zo te hebben kunnen oplossen.”

Joop de Jager zei op het voorstel van het bestuur direct ja: ,,Ik heb er bijzonder veel zin in. Ik heb uitgebreid kennisgemaakt met de bestuursleden en het enthousiasme druipt er van af. Bovendien wordt het bestuur aangevuld met een nieuw lid, Natalie Sturkenboom.”

,,We hebben een enthousiaste ploeg die er vol voor gaat de belangen van de inwoners van Biddinghuizen te behartigen. Willem heeft een drukke, internationale baan, die juist nu heel de wereld ‘op slot zit’, extra veel tijd vraagt. We nemen tijdens de uitgestelde voorjaarsvergadering op gepaste wijze afscheid van hem. Hij heeft tenslotte veel voor Biddinghuizen betekend.”

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 15 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 16 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 16 uur geleden