Opwekking in Biddinghuizen
Opwekking in Biddinghuizen eigen foto

Tal van organisaties werken samen aan digitaal alternatief voor Opwekking

Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - De grote Pinksterconferentie van stichting Opwekking gaat dit jaar niet door op het Walibi-evenemententerrein in Biddinghuizen. De organisatie heeft daarom samen met een aantal partners de handen ineengeslagen om een digitale Pinksterconferentie te organiseren onder het thema ‘Samen kerk, samen sterk’. Onderdeel is een digitale ‘sing-in’.

„De opzet van de conferentie is om via verschillende digitale kanalen en de NPO programma's aan te bieden die een zo breed mogelijke groep aanspreekt”, aldus de stichting, „Daarbij ligt de focus op de boodschap van Pinksteren en de eenheid van de kerk.”

Diverse organisaties

Aan het initiatief wordt meegewerkt door diverse organisaties, waaronder MissieNederland, Evangelisch Werkverband, media zoals Groot Nieuws Radio, Family 7, de EO, het Nederlands Dagblad en diverse kerkgenootschappen, waaronder de Protestantse Kerk en de Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten.

Opwekking-directeur Ruben Flach: „Toen net bekend was dat de Pinksterconferentie niet doorging, zei ik in een interview dat ik droomde van een grote digitale Pinksterconferentie. Hoe bijzonder is het dan, dat die droom werkelijkheid wordt!”

Informatie

Boomklever
Dronten Natuurlijk | Boomklever, een kleurrijke acrobaat Dronten Natuurlijk 16 uur geleden
Winkelcentrum Suydersee.
Aantal 'fysieke winkels' in Dronten nam vorig jaar met 5,9% toe 17 uur geleden
Gamefestival.
Wat is er vrijdag te doen? Gamefestival, luister- en e-boeken 17 uur geleden