Maris Sonores
Maris Sonores Ā©maartenheijenk.nl (archieffoto)

Maris Sonores repeteert in educatief centrum voor premiĆØre van eigen muziekstuk

Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Maris Sonores bereidt zich momenteel samen met gastmuzikanten voor op een concert ter gelegenheid van haar lustrum. Speciaal voor de muziekvereniging heeft de Belgische componist Filip Ceunen een stuk gecomponeerd over de geschiedenis van het dorp Biddinghuizen.

Maris Sonores bestond tijdens de coronaperiode 55 jaar en heeft dat niet kunnen vieren. De uitvoering van het nog nooit eerder opgevoerde muziekstuk staat nu gepland voor zaterdag 21 mei, waarschijnlijk in de sporthal van De Binding.

Oefenruimte

Vanwege de voorbereidingen op het jubileumconcert werkt Maris Sonores met nogal wat slagwerkers en daarom was repeteren in een kleine ruimte in De Binding niet langer mogelijk. De club is nog steeds op zoek naar een geschikte oefenruimte.

Voorzitter Maarten Jochensen zegt een goed gesprek te hebben gehad met de stichting die het multifunctionele gebouw beheert. Tot er een definitieve oplossing is gevonden, repeteren de muzikanten nu in het Educatief Centrum in Biddinghuizen

Maris Sonores

.

Abonneer je op DeDrontenaar.nl

Je leest dit artikel gratis. Om een journalistiek product te kunnen leveren, hebben wij echter inkomsten nodig. Voor minder dan 10 eurocent per dag kun je Ɣl onze artikelen lezen. Klik hier voor een abonnement op DeDrontenaar.nl.
Afbeelding
Vermiste vrouw in Emmeloord mogelijk op de bus gestapt naar Dronten 17 uur geleden
Ichthus College Dronten.
Persoonsgegevens oud-leerlingen Ichthus College liggen mogelijk op straat 18 uur geleden
Mooi Wark
Opdreef Festival begint met kindermiddag en eindigt met dorpsmaaltijd 22 uur geleden