De Paradijsvogels
De Paradijsvogels Foto: eigen foto

Vrouwenkoor De Paradijsvogels zoekt nieuwe leden

Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Vrouwenkoor De Paradijsvogels uit Biddinghuizen zoekt nieuwe leden en houdt daarom op maandag 9 mei een open repetitie. Belangstellenden zijn welkom vanaf 19.45 uur in kerkzaak ‘De Voorhof’. 

De Paradijsvogels staat onder leiding van Francis Evers, volgens het koor een bevlogen dirigent. “Ons repertoire is vooral lichte muziek en popmuziek, met soms een uitstapje naar licht klassiek of volksmuziek in verschillende talen”, meldt het koor in een bericht. 

Op 9 mei is iedereen welkom om kennis te maken met het koor. Er wordt vanaf 19.45 uur gezongen, een uur later is er een korte pauze. Daarna wordt er nog gerepeteerd tot 21.45 uur. “Onze repetitie start altijd met inzingen, dit zijn vaak liedjes en canons om de stembanden los te maken. Daarna gaan we aan de slag met ons repertoire. Voor de pauze zijn we vaak serieus aan het studeren, om na de pauze het geleerde in praktijk te brengen. Verder zingen we dan liederen die we al goed kennen, om zo lekker ontspannen af te sluiten”, duidt het koor.