Afbeelding
Foto: maartenheijenk.nl

Biddinghuizen viert feest: Opdreef bijna van start

Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Biddinghuizen viert vanaf aankomende woensdag feest, want dan start de Opdreef feestweek. Tot en met zondag 17 juli staat er van alles op het programma. 

Het volledige programma van de feestweek is te vinden op de Facebook-pagina van Stichting De IJsvogel, de organiserende partij. ‘We hebben geprobeerd om er voor jong en oud een mooi geheel van te maken. Op alle dagen is er iets te beleven in de feesttent, die weer op het Maaiveld staat’, meldt De IJsvogel.

Tickets

Voor de dorpsmaaltijd en de feestavond op zaterdag is het nodig om tickets aan te schaffen. Tickets voor de dorpsmaaltijd zijn nog te koop tot donderdagavond 14 juli, voor de feestavond kan dat ook nog op zaterdagavond zelf aan de deur. Voor de maaltijd alleen betaal je 7,50 euro, een ticket voor de feestavond kost in de voorverkoop 10 euro. Een combiticket voor beide activiteiten kan ook, voor 15 euro. Op de avond zelf kost een ticket voor de feestavond 12,50 euro. 

‘Wij hopen u allemaal te begroeten tijdens de feestweek, want ook dan telt de regel ‘Biddinghuizen we doen het samen!’’, laat de organisatie nog weten. 

Afbeelding
In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 4 uur geleden
Afsluiting van de Hanzeweg in 2021.
Wat is er woensdag te doen? Zwemmen, Olbro, avond over afsluiting Hanzeweg 5 uur geleden
Barry Hoogezand (VVD)
VVD stelt vragen over AZC Dronten: "Hoeveel overlast is er?" 5 uur geleden