Afbeelding
Foto: Walibi Holland

Walibi voor het eerst in de winter open: dit gaat er gebeuren

Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Attractiepark Walibi Holland is voor het eerst in de historie ook in de winterperiode geopend. Het park opent haar deuren van 26 december tot en met 8 januari voor de Bright Nights, waarbij Walibi in het licht wordt gezet.

Het was een jarenlange wens van Walibi om de poorten ook in de winterperiode te openen en dit jaar gaat dat gebeuren. Het park komt met ‘Bright Nights; Rides & Lights’. Zodra het gaat schemeren, begint het park ‘te shinen’. “Laat je verwonderen door duizenden twinkelende lichtjes, verschillende spectaculaire licht- en lasershows op bekende hits en kom oog in oog te staan met winterse, wondere lichtgevende wezens”, meldt Walibi. 

Alle attracties worden in de spotlights gezet met lichtshows of speciale lichteffecten. Daarnaast is het bijvoorbeeld mogelijk om een potje te lasergamen, maar ook om zo snel mogelijk een kerstboom te versieren.  Bright Nights vindt plaats van 26 december tot en met 8 januari, het park is van 12.00 tot 20.00 uur geopend. Op 31 december en 1 januari is het park dicht.