Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Informatieavond over plannen Koetshuis-locatie

Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN -  In De Binding in Biddinghuizen is op 24 mei een informatieavond, waar belangstellenden in gesprek kunnen gaan over de plannen voor een nieuw gezondheidscentrum met appartementen op de Koetshuis-locatie. Het initiatief voor de plannen komt vanuit de huisartsen en andere zorgverleners, die zich vanuit de filosofie van “positieve gezondheidszorg” graag gezamenlijk willen huisvesten en zich willen inzetten voor de bewoners van Biddinghuizen en de directe omgeving.

Naast het gezondheidscentrum zijn in de plannen ook twee lagen met woonappartementen voorzien. De initiatiefnemers van het project zijn Huisartsenpraktijk Biddinghuizen, Alphega apotheek Biddinghuizen en Centrum Fysiotherapie, die samenwerken met BDG Architecten en Zenzo Maatschappelijk Vastgoed, partijen met veel ervaring in de ontwikkeling van gezondheidscentra en (woon)zorgappartementen.

Volgens de initiatiefnemers is de centrale ligging van de locatie in het centrum van Biddinghuizen bij uitstek geschikt voor deze functies. Het doel is om een gezamenlijke, integrale aanpak te realiseren voor de gezondheidszorg en het welzijn van de bewoners.

Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om de informatieavond bij te wonen. De bijeenkomst vindt plaats op 24 mei 2023 in “De Binding”, Akkerhof 3a, 8256 BK Biddinghuizen, tussen 19:00 en 20:30 uur.