Afbeelding
Foto: Screenshot

Kids obstacle run in Beweegbos voor het goede doel

Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Op zondag 4 juni staat het Beweegbos van Biddinghuizen in het teken van een sportief en gezellig familie-uitje. Voor één dag wordt het parcours uitgebreid met extra hindernissen, waardoor het avontuur naar een hoger niveau wordt getild. Dit evenement biedt een ideale gelegenheid voor kinderen die van een sportieve uitdaging houden en niet bang zijn om een beetje vies te worden. Met verschillende starttijden en afstanden is er voor elk wat wils. Bovendien gaat de opbrengst van deelname naar een goed doel, namelijk Team Pim & Daan, een lokale groep dames die geld inzamelen voor het Ronald McDonald Kinderfonds.

In de ochtend hebben kinderen van 4 tot 8 jaar de mogelijkheid om samen met een volwassene deel te nemen aan het parcours met een lengte van 2,2 kilometer. Deze sessies vinden plaats tussen 10.00 uur en 11.00 uur. Voor de avontuurlijke kinderen vanaf 8 jaar is er in de middag een zelfstandige route van 3,4 kilometer, die tussen 13.00 uur en 13.30 uur begint.

Voor de inschrijving zijn er verschillende mogelijkheden. Kinderen van 4 tot 8 jaar kunnen zich inschrijven als duo, samen met een volwassene. De kosten voor duo-inschrijving bedragen 5 euro bij voorinschrijving en 7 euro op de dag zelf. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen solo deelnemen en betalen hetzelfde tarief van 5 euro bij voorinschrijving of 7 euro op de dag zelf. Het voorinschrijven is mogelijk tot en met 2 juni door een e-mail te sturen naar activiteitenbeweegbos@gmail.com. Betaling kan uitsluitend contant worden voldaan op de dag van het evenement. Deelname aan dit evenement is op eigen risico. Het Beweegbos, is gelegen aan de Sportlaan 4 in Biddinghuizen

Belangrijk om te weten is dat er een maximumaantal deelnemers per starttijd is vastgesteld. Om teleurstelling te voorkomen, wordt het aangeraden om tijdig aan te melden, vol is namelijk vol.

De opbrengst gaat dus naar team Pim & Daan. De dames van dit team leggen zelf op 24 en 25 juni maar liefst 240 kilometer af in een estafette-loop met tien deelnemers gedurende 24 uur. Zie ook https://www.homesportevents.nl/pim-daan-biddinghuizen