Afbeelding
J. Huijbregts

Tafelronde 122 Flevoland zoekt goede doelen

Cultuur

Tafelronde 122 Flevoland is op zoek naar Goede Doelen.

Op zaterdag 10 november organiseren de heren van Tafelronde 122 Flevoland weer een groot feest in de Cultus Inn in Dronten. In 2017 werd er nog een zeer geslaagd Aprés-Ski feest georganiseerd, dit jaar zal het feest in het teken van de 80s/90s komen te staan. Hierbij zullen o.a. DJ Mental Theo en oud TMF VJ Jeroen Post aanwezig zijn.

'We vinden het belangrijk om lokale projecten en lokale goede doelen een steuntje in de rug te geven. Met het organiseren van een groot feest weten we mensen op een leuke manier met elkaar te verbinden waarbij we met o.a. sponsoring van lokale ondernemers zoveel mogelijk geld willen inzamelen om initiatieven die de gemeente Dronten sterker maken vooruit te helpen', aldus voorzitter Bart Wijnands.

In 2017 werd er door de heren een bedrag van ruim EUR 23.000,- verdeeld over Stichting de Herberg, Stichting Tess, Hospice Dronten en aan de organisatie van het ING G-toernooi van asv Dronten.

Voor het verdelen van de opbrengst van de 80s/90s party zijn de heren nog op zoek naar een aantal lokale goede doelen. Hierbij heeft de Tafelronde een actie in het leven geroepen waarbij goede doelen uit de gemeente Dronten zich zelf aan kunnen melden. Uit de aanmeldingen wordt vervolgens een selectie gemaakt, welke worden uitgenodigd om een korte pitch te geven.

Goede doelen kunnen zich tot eind juli a.s. aanmelden per e-mail: info@rt122.nl

De toegangsbandjes voor het feest zullen nog deze maand in de verkoop gaan. Naast online (www.rt122.nl) kunnen de toegansbandjes ook gekocht worden bij de filialen van Tuinmeubelland, Weevers Swifterbant en Huijbregts Automatisering.