Afbeelding
ByWilco

Tafelronde 122 Flevoland haalt ruim EUR 21.000,- op met 80s & 90s feest

Cultuur

Op zaterdag 10 november jl. organiseerde Tafelronde 122 Flevoland een groot 80s & 90s feest in de Cultus Inn te Dronten. Met ruim 650 gasten en onder de beats van DJ Mental Theo en Jeroen Post, ging het publiek terug naar de jaren tachtig en negentig. Een omgetoverde feestzaal, verklede gasten en een uitstekende sfeer hebben het feest tot een zeer groot succes gemaakt.

Met dank aan de vele sponsoren en bezoekers is er een bedrag van ruim EUR 21.000,- (!) opgehaald voor Stichting Tarpania's Hoeve en Stichting Bambihof in Swifterbant.

In samenspraak met de goede doelen heeft Tafelronde 122 Flevoland een inventarisatie gemaakt over de besteding van de gelden. Stichting de Bambihof ontvangt een bedrag van € 5.000 voor de aanleg van een nieuw rioleringssysteem en t.b.v. het waarborgen van de verdere continuïteit van het mooie dierenpark in Swifterbant. Stichting Vrienden van Tarpania’s Hoeve zal een bedrag van € 15.000 ontvangen. Met dit bedrag kunnen ruim 35 gezinnen met een kind met kanker een week tot rust komen na de ziekenhuis behandelingen.

De cheques zullen op donderdag 13 december a.s. aan de vertegenwoordigers van de goede doelen worden uitgereikt in Dorhout Mees, al jaren de vergaderlocatie van de Tafelronde.

Voor het verdelen van de resterende gelden voeren de tafelaars momenteel gesprekken met andere lokale goede doelen, waaronder het ING G-voetbal toernooi bij asv Dronten welke op 22 juni 2019 voor de de derde keer zal worden georganiseerd.

De heren van Tafelronde 122 hebben laten weten ook in 2019 weer een spetterend feest te gaan organiseren, en raden aan de Facebook pagina in de gaten te houden. Hierop zal in het 1e kwartaal van 2019 de datum van het feest alsmede het thema worden aangekondigd.