Groepslessen Meerpaal Academie
Groepslessen Meerpaal Academie eigen foto De Meerpaal

De Meerpaal Academie ziet flinke toename van deelname aan groepslessen

Cultuur

DRONTEN - De Meerpaal Academie ziet een flinke toename bij met name de groepslessen. „Juist in deze tijden is er behoefte aan een stukje samen”, ziet manager Margrit Vos als verklaring.

„We krijgen met grote regelmaat van cursisten te horen dat ze zo blij zijn dat de lessen weer fysiek kunnen plaatsvinden. De behoefte om weer ècht contact met elkaar te hebben, is groot”, vervolgt Vos, „Ik blijf het bijzonder vinden dat we op deze manier mensen met dezelfde passie bij elkaar mogen brengen en daarmee een stukje eenzaamheid tegengaan.”

Dans en beeldend

Met name de dans- en beeldende lessen hebben de afgelopen maanden een flinke groei doorgemaakt. „We hebben het geluk dat we in De Meerpaal een zee van ruimte hebben. Daarmee hoeven we onze groepen niet te verkleinen en kunnen we – indien nodig – bijna altijd uitwijken naar een grotere ruimte”, aldus Margrit.

Zo worden onze theateruitvoeringen opgesplitst in meerdere uitvoeringen per avond en vinden de Meerpaal Live uitvoeringen, de muziekavonden van eigen cursisten, met grote regelmaat plaats in de grote theaterzaal.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 17 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 17 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 17 uur geleden