Meerpaal-theater is gestart met voorverkoop musical ‘Diana & Zonen’

Cultuur

DRONTEN - „Het duurt nog een tijdje, maar langzaam dromen we de theaterzaal van De Meerpaal weer vol.” Dat schrijft De Meerpaal in een aankondiging van drie avonden met de musical ‘Diana & Zonen’ in februari 2022.

De musical gaat in september in première in het De La Mar Theater in Amsterdam. Daarna is De Meerpaal één van de weinige theaters waar deze voorstelling te zien is. De uitvoeringen in Dronten staan gepland op dinsdag 22, woensdag 23 en donderdag 24 februari.

Hello Dolly

‘Diana & Zonen’ is geproduceerd door MediaLane en Theateralliantie. Zij produceerden vorig jaar ook de voorstelling 'Hello Dolly' met twee uitverkochte voorstellingen in De Meerpaal.

Het script is geschreven door Dick van den Heuvel en Marlijn Weerdenburg speelt de rol van prinses Diana. „Zij maakt hiermee haar debuut in een dragende rol in een musical", aldus De Meerpaal.

„Diana & Zonen laat het leven zien van de moeder en prinses Diana, vechtend voor het geluk van haar zonen”, aldus de producent, „Prins William die trouwde met Catherine Middleton en prins Harry met zijn vrouw Meghan Markle. En een prins, verliefd op een vrouw voor wie hij alles op wil geven. Het koningsdrama over een van de bekendste families ter wereld: de Windsors.”