Fluitdocent Ivo Visser.
Fluitdocent Ivo Visser. AHfotostudio

Kom bij de Club | Flauto Dwarsfluitensemble

Cultuur

DRONTEN - Het Flauto Dwarsfluitensemble, onderdeel van De Meerpaal Academie, zoekt nieuwe leden. In de dagelijkse rubriek ‘Kom bij de Club’ plaatsen verenigingen bij hun doorstart een oproep. Vandaag deel 2: 

Kom bij de Club

Clubs krabbelen overeind na de lockdowns. DeDrontenaar.nl geeft ze een steuntje in de rug met de rubriek KomBijDeClub. Stuur jouw bijdrage naar: redactie@DeDrontenaar.nl.

.

Flauto Dwarsfluitensemble

Het Flauto Dwarsfluitensemble, onderdeel van De Meerpaal Academie, zoekt nieuwe leden. Het ensemble bestaat uit enthousiaste dwarsfluitleerlingen van verschillende leeftijden. “Er is veel mooie muziek geschreven voor fluitensembles”, vertelt docent Ivo Visser. “Bij Flauto maak je kennis met deze muziek en treed je regelmatig op binnen en buiten De Meerpaal.

Ivo: “Door de verschillende fluitsoorten, vorm je als ensemble een soort orkest. Het samenspel is hierbij essentieel, omdat je met relatief weinig mensen de muziek speelt. Een heerlijke uitdaging voor fluitisten die al enigszins ervaring hebben met het bespelen van de dwarsluit.” 

Vanaf maandagavond 23 augustus start het Flauto Dwarsfluitensemble weer met de wekelijkse repetities. Liefhebbers (vanaf 16 jaar) met de nodige ervaring kunnen zich aanmelden voor dit ensemble. Het is ook mogelijk eerst een gratis proefles aan te vragen. Aanmelden kan via activiteiten@meerpaal.nl.

  • Tekst: De Meerpaal

Kom bij de Club

  1. Biljartvereniging De Regenboog
  2. Flauto Dwarsfluitensemble
  3. Christelijk gemengd koor Zon en Zegen
  4. Atletiekvereniging Flevo Delta
  5. Bingomiddagen in De Meerpaal
Asv Dronten
Asv Dronten maakt zich op voor kraker, vanmiddag in Apeldoorn 21 uur geleden
Wethouder Duvekot
Peter Duvekot: Jongerenwerk Biddinghuizen kan vanaf mei aan de slag aan De Dreef 22 uur geleden
De officiële opening van de tulpenroute in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er zaterdag te doen? Beleeftuin, tulpenroute, concerten, campers 22 uur geleden