Showgroep Spirit
Showgroep Spirit Hanneke Potthoff, De Meerpaal

Kom bij de Club | Showgroep Spirit

Cultuur

DRONTEN - De Meerpaal houdt op maandag 6 september een auditieronde voor Showgroep Spirit. Lees aflevering 7 van onze rubriek ‘Kom bij de Club’.

Kom bij de Club

Clubs krabbelen overeind na de lockdowns. DeDrontenaar.nl geeft ze een steuntje in de rug met de rubriek KomBijDeClub. Stuur jouw bijdrage naar: redactie@DeDrontenaar.nl.

.

Ben jij gek op dansen, heb jij goede dansskills en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Meld je aan voor dé dansante uitdaging voor het nieuwe cursusseizoen. Op maandag 6 september vindt er weer een auditieronde plaats voor Showgroep Spirit, een selectiegroep die zich focust op de ontwikkeling van danstalent. De Showgroep richt zich met name op de ontwikkeling van podiumervaring bij verschillende evenementen en focust zich op samenwerken, ervaring opdoen en het ontwikkelen van eigen choreografieën.

Dansliefhebbers in de leeftijd van 13 tot 21 jaar kunnen zich aanmelden bij Hanneke Potthoff (h.potthoff@meerpaal.nl) voor de audities. De auditie bestaat uit twee rondes op maandag 6 en 13 september van 19.00 tot 19.45 uur in het danslokaal van De Meerpaal. 

Bij toelating wordt er van je verwacht dat je in ieder geval een danscursus volgt bij De Meerpaal Academie en daarnaast wekelijks met de Showgroep traint op maandagavond van 19.00 tot 19.45 uur. Tijdens de auditierondes wordt gekeken naar danstechniek, uitstraling, creativiteit en spontaniteit. Naast een korte warming up en een danscombinatie wordt er ook een stukje improvisatie gevraagd. Na afloop van de auditie ontvang je direct uitslag.

  • Tekst: De Meerpaal

Kom bij de Club

  1. Biljartvereniging De Regenboog
  2. Flauto Dwarsfluitensemble
  3. Christelijk gemengd koor Zon en Zegen
  4. Atletiekvereniging Flevo Delta
  5. Bingomiddagen in De Meerpaal
  6. Bridgeclub Dronten
  7. Showgroep Spirit
Herma Overmars tijdens haar laatste werkdag.
Herma Overmars na 25 jaar bij Zuyver Juweliers met pensioen 19 uur geleden
Afbeelding
Agenda woensdag: Voorleesfeest in Dronten, energieloket in Biddinghuizen 19 uur geleden
Burgemeester Jean Paul Gebben
Overlast door dronkaards, verwarde personen en zwervers komt van 3 of 4 mensen 20 uur geleden