Afbeelding

Ingezonden: open dag en jubileum Divine Dance Center

Cultuur Ingezonden

DRONTEN - Divine Dance Center houdt zaterdag 3 september een open dag en viert dan tevens haar 5-jarig bestaan. De dansschool is er voor iedereen die van dansen houdt, voor alle leeftijden en alle dansniveaus. 

“Op het moment werken we hard aan de voorbereidingen voor het nieuwe dansseizoen”, vertelt Marion Elskamp. Zaterdag 3 september houdt de dansschool een open dag van 14.00 tot 16.00 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom. Er worden dansdemonstraties en leuke dansworkshops gegeven. Voor de kinderen is er een springkussen en kunnen ze worden geschminkt. Vanaf maandag 29 augustus starten de lessen en kunnen er gratis proeflessen worden gevolgd. 

Een breed pakket van lessen wordt aangeboden. Naast klassiek ballet, jazzdance, modern dance, hiphop, street jazz, dance fit, videoclip dance, urban contemporary is er ook peuter- en kleuterdans voor de jongste kinderen. Ervaring met dansen is niet nodig. Elskamp: “Wij willen onze leerlingen, kinderen en volwassenen, een goede danstechniek aanleren en onze passie en plezier in dans delen.”

Dansschool Divine Dance Center opende in september 2017 haar deuren en viert haar 5-jarig bestaan op zaterdag 3 september 2022.