Kerstnachtshow Dronten.
Kerstnachtshow Dronten. Foto: eigen foto

Traditionele kerstnacht terug: ‘Blij dat het mogelijk is’

Cultuur

DRONTEN - In Dronten wordt vrijdag 23 december weer op traditionele wijze kerstnacht gevierd. “We zijn blij dat er nu weer een fysieke voorstelling mogelijk is”, laat de werkgroep Kerst en Pasen Dronten vanuit de gezamenlijke kerken weten over de voorstelling in de Meerpaal. 

Tijdens de kerstnacht, ditmaal een dag eerder dan de echte kerstnacht, wordt in Dronten het kerstverhaal op een eigentijdse en toegankelijke manier gebracht. De laatste jaren kon dat niet fysiek vanwege corona, maar dit jaar wel. In samenwerking met het koor Charis Music zijn er drie voorstellingen gepland in theater de Meerpaal: om 18.00 uur, om 20.00 uur en om 22.00 uur. 

“Charis Music, onder de bezielende creatieve leiding van Chiel Naber, staat al jarenlang garant voor een voorstelling op kwalitatief hoog niveau. Naast Charis Music is er een groot projectkoor uit Dronten samengesteld dat een aantal liederen mee gaat zingen”, laat de organisatie weten. “Gospelgroep Crossfire onder leiding van Melanie Wilschut maakt hier ook deel van uit. Er is al heel hard gerepeteerd en het belooft een prachtig geheel te worden.”

Kaarten zijn te bestellen via www.kerstnachtdronten.nl.