Directeur Hans Maris: “Ik ben hartstikke blij dat de Drontenaren hun weg teruggevonden hebben naar het theater.
Directeur Hans Maris: “Ik ben hartstikke blij dat de Drontenaren hun weg teruggevonden hebben naar het theater. Foto: Michael Verbeek

Succesvol theaterseizoen voor De Meerpaal

Cultuur

DRONTEN - Het huidige theaterseizoen van De Meerpaal is in volle gang en loopt nog tot en met juni, maar nu al zijn er meer kaarten verkocht dan verwacht. Dit seizoen is dan ook met recht succesvol te noemen, mede dankzij uitverkochte voorstellingen van cabaretiers als Daniël Arends en Richard Groenendijk en The Billy Joel Experience.

Directeur Hans Maris: “Ik ben hartstikke blij dat de Drontenaren hun weg teruggevonden hebben naar het theater. We hebben weer volle zalen en dat is genieten! De belangstelling tijdens het Nationaal Theaterweekend in januari 2023 was ook overweldigend. Zo’n 1500 bezoekers genoten van niet alleen van theater voor een tientje, maar ook van rondleidingen door De Meerpaal en de jeugd maakte kennis met de Drontense brandweerlieden voorafgaand de voorstelling Brandweerman Sam. Het bruiste in De Meerpaal en daar doen we het voor!”

Ook buiten het Nationaal Theaterweekend om is er rond de voorstellingen genoeg te beleven. Zo is er bij verschillende voorstellingen zowel bij de inloop als bij de nazit livemuziek te horen in de foyer, gespeeld door lokale talenten en de popschoolband van De Meerpaal. Steeds meer mensen combineren hun theaterbezoek met een diner in het Grand Café; zo is het voor de bezoekers een compleet avondje uit.

Aankomende periode spelen grote namen als Waylon (28 april), Ellen ten Damme (11 mei) en Herman van Veen (24 en 25 juni) ook nog in De Meerpaal. Daarna maakt het theater zich op voor het volgende seizoen dat in september start. De kaartverkoop voor voorstellingen vanaf september start op zaterdag 20 mei, 10:00 uur via www.meerpaal.nl. Kaarten zijn ook verkrijgbaar op het Serviceplein in De Meerpaal.